Afvallen? Kies nu voor de VYTAL app

Vaak krijg ik de vraag, meestal na een succesvol traject voor een bepaalde klacht, of ik ook kan helpen met afvallen.
Mijn 7 jaar ervaring in een afslankkliniek gaan jou hierbij helpen!

Daarvoor had ik tot nu niet de tools, maar nu dus wel! Want na lang zoeken kan ik eindelijk zeggen dat ik een super handige app heb gevonden, die helemaal staat voor alles waar ik in geloof, namelijk voedingsplannen op maat!
Denk aan zuivel of tarwevrije gerechten, maar ook nog eens heel erg lekker en simpel. Dit lukt met het afslankprogramma van Vytal. Afvallen en gezonder eten is met deze app echt easy, zonder dat je calorieën hoeft te tellen of zelf moet bedenken wat er op het menu moet staan.

Handige app

Je werkt met een app op je telefoon. Elke dag stelt deze app onder begeleiding van mij een persoonlijk menu voor, steeds 2 weken vooruit. Alles gebaseerd op jouw energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren, zoals intoleranties of allergieën, voedingsvoorkeuren, verdeling van koolhydraten, eiwitten en vetten. Ook kun je zelf kiezen hoe lang je met een maaltijd bezig wilt zijn variërend van 10 tot 30 minuten.
Elke maaltijd heeft een duidelijk recept met ingrediëntenlijst, bereidingswijze en een overzicht van 28 voedingswaarden. Compleet, overzichtelijk en handig.

Laat je inspireren

Er zijn 1700+ lekkere recepten beschikbaar met ingrediëntenlijst en een duidelijke bereidingswijze, het kookt echt heel prettig.

Handig boodschappenlijstje

Plannen is eenvoudig, je kunt bij je dagmenu 14 dagen vooruitkijken. Bereid je meerdere porties of kook je voor meerdere personen? Geen probleem, pas eenvoudig het aantal porties en de portiegroottes aan en de app rekent uit hoeveel je nodig hebt.

Selecteer voor welke dagen je boodschappen wil doen en het boodschappenlijstjes wordt voor je gemaakt. Of laat je producten meteen op jouw Albert Heijn boodschappenlijst laten zetten om ze daarna bij jou thuis te laten bezorgen, ook dit kun je makkelijk regelen via de app.

Bekijk je voortgang

Bekijk je progressie in de statistieken of voortgangsfoto’s en wijzig zelf je voorkeuren indien gewenst. Via de chatfunctie kan je coach je bijsturen, of stel zelf vragen.

Kosten

Per maand betaal je een vast bedrag van 17,50 per maand (automatische incasso),
waardoor je volledige toegang hebt tot de app.

Twijfel je?

Bekijk dan dit korte filmpje op YouTube, wedden dat jij daarna ook fan bent?

Uiteraard mag je mij ook mailen voor vragen of extra uitleg, ik beantwoord je vragen graag.