Werkwijze & tarief

Wanneer je lichaam uit balans is, kunnen problemen ontstaan zoals aanhoudende vermoeidheid, allergieën, pijnklachten, darmproblemen of last van je hormonen. Klachten die niet altijd direct te verklaren zijn - want je gaat immers op tijd naar bed of je let bijvoorbeeld heel goed op wat je eet.

Om erachter te komen waardoor je lichaam uit balans is en waardoor je niet lekker in je vel zit, neem ik een energetisch morfologische bloedtest bij je af (kan ook thuis en online, dan stuur ik de test op), kortweg: EMB. Deze test maakt deel uit van het traject dat ook bestaat uit een intakegesprek waarin we samen jouw klachten in kaart brengen. Daarnaast geef ik je tips en advies waar je zelf mee aan de slag kunt om weer in balans te komen.

Wellicht ben je in balans, maar wil je weten hoe alles ervoor staat en kies je voor een (jaarlijkse) check-up om grip te houden op je gezondheid. Immers, je bloed is de spiegel van je gezondheid.

Heb je vragen, wil je aanvullende informatie ontvangen of direct een afspraak maken, neem dan contact met mij op. Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn en hoe ik jou kan helpen.