Contact

Over Mij

Ik ben Marlon Haandrikman, orthomoleculair hormoontherapeut en voedingscoach. Zo'n 15 jaar geleden had ik ernstige intoleranties voor veel voedingsmiddelen, wat leidde tot symptomen zoals hevige hooikoorts, chronische verkoudheid, vermoeidheid, slaapproblemen en haaruitval. Na een uitgebreide intolerantietest in België ontdekte ik de oorzaak van mijn klachten, iets wat eerdere onderzoeken in Nederland niet hadden aangetoond.

Geïnspireerd door de resultaten van deze test, ben ik me gaan verdiepen in voeding en orthomoleculaire therapie. Ik volgde diverse opleidingen, waaronder:

•  Medische basiskennis
•  Orthomoleculair therapeut (basis en gevorderd)
•  Gewichtsconsulent
•  Hormoonfactortrainer
•  EMB-therapeuten opleiding
•  Orthomoleculair Adviseur Gevorderd
•  Epigenetica (huidig)

Dankzij de EMB-bloedtest kon ik mijn klachten volledig aanpakken. Mijn energie en slaapkwaliteit verbeterden aanzienlijk. Deze persoonlijke ervaring en mijn passie voor gezondheid leidden ertoe dat ik in 2021 mijn eigen praktijk startte als orthomoleculair hormoontherapeut en voedingscoach.

Met een achtergrond in een afslankkliniek en mijn eigen gezondheidsreis, bied ik persoonlijke begeleiding aan. Ik ben gespecialiseerd in hormonale disbalans en werk veel met mensen die hormonale klachten hebben, zoals de overgang, PCOS en PMS. Ik blijf voortdurend leren en bijscholen om de nieuwste kennis in mijn praktijk te integreren.

Voel je dat je lichaam uit balans is, maar weet je niet waarom? Neem vrijblijvend contact met mij op. Samen ontdekken we de oorzaak van jouw klachten, zodat je weer lekker in je vel zit.

Heb je het gevoel dat je lichaam uit balans is, maar weet je niet waardoor het komt en wat je daaraan kunt doen? Als orthomoleculair hormoontherapeut en voedingscoach help ik je graag. Samen onderzoeken we wat de oorzaak van die disbalans is, zodat je letterlijk en figuurlijk weer lekker in je vel gaat zitten.


Contact

contact formulier

"*" geeft vereiste velden aan