Consult

Een behandeling bestaat uit vier afspraken: Tijdens ons eerste consult vindt een intakegesprek plaats en neem ik door middel van een vingerprikje bloed bij je af voor de EMB-bloedtest. We spreken je hulpvraag door en ik neem je bloeddruk op. Dit consult duurt circa 60 minuten. Voorafgaand aan deze afspraak vul je thuis in alle rust een intakeformulier in en houd je gedurende vijf dagen een eetdagboek bij. Deze vragenlijst en jouw eetdagboek vormen de basis voor ons intakegesprek.

Tijdens het tweede consult bespreek ik de uitslag van de bloedtest uitvoerig met je. Deze uitslag krijg je mee naar huis zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Ook geef ik advies, wanneer dit nodig is, over het gebruik van supplementen en welke producten je het best uit je voedingspatroon kunt schrappen.
Aanvullend ontvang je per mail je persoonlijke verslag inclusief supplementen- en voedingsadvies en een uitgebreid naslagwerk met alle gemeten waardes uit de test. Tot slot om het advies helemaal compleet te maken ontvang je het document Health Hacks met daarin veel direct toepasbare adviezen en tips voor een nóg gezondere leefstijl.

Ongeveer vier weken nadat je gestart bent met het opvolgen van de adviezen, staat het derde consult gepland. Hierin bespreken we hoe het nu met je gaat; dit kan zowel telefonisch als bij mij op de praktijk

Het vierde en laatste consult is een telefonisch evaluatiegesprek waarin ik graag hoor hoe het met je gaat en of we nog ergens bij moeten sturen. Dit gesprek plannen we ongeveer drie maanden na het derde consult in. Ook is het dan mogelijk om een nieuwe bloedtest af te nemen om te kijken hoe alle waardes dan zijn. Er moeten minimaal 4 maanden tussen de meetmomenten in zitten.

Heb je vragen, wil je aanvullende informatie ontvangen of direct een afspraak maken, neem dan contact met mij op. Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn en hoe ik jou kan helpen.

Ook is het mogelijk om de EMB-test thuis af te nemen. De test stuur ik dan naar je toe, met een instructie om je stap voor stap hierin te begeleiden. Daarna kom je bij mij of we bespreken de uitslag telefonisch of online.