Reviews

Wil je jouw ervaring delen, laat anderen dan door middel van een review weten wat je van mij, mijn werkwijze en behandeling(en) vindt.

Schrijf een nieuw bericht.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
26 berichten.
Sabine uit Zwolle heeft geschreven op 23 mei 2022
Via zoeken naar EMB-bloedtest ben ik bij Marlon terecht gekomen. Ik kon snel terecht wat erg fijn was! Mijn klachten zijn uitgebreid besproken en ook met het bespreken van de uitkomst van de test nam Marlon alle tijd. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Ik voel me begrepen en gehoord! Aan het advies in supplementen en voedingsaanpassingen heb ik op korte termijn (6 weken) al veel gehad. Op de langere termijn verwacht ik nog meer effecten. Ik kan een EMB-bloedtest en de begeleiding van Marlon hierbij iedereen aanraden!
Ellen uit Vaassen heeft geschreven op 23 mei 2022
Voor de afspraken ben ik bij Marlon in haar praktijk geweest. Hele fijne afspraken gehad. Neemt de tijd en ze geeft tussendoor al tips en advies mee. Bij het bespreken van het bloedonderzoek kwamen er voor mij ook verrassende dingen naar voren. Fijn om hier meer duidelijkheid en inzicht in te krijgen en dit nu aan te pakken. Ik merk nu na een paar weken al dat ik meer energie heb en minder klachten. Nu ga ik verder aan de slag om het qua voeding nog te verbeteren en met het enthousiasme van Marlon erbij gaat dit zeker lukken. Bedankt Marlon!
Marianne uit Apeldoorn heeft geschreven op 13 mei 2022
Marlon is zeer kundig op haar vakgebied. Haar enthousiasme voor haar specialisme is aanstekelijk. Doordat ze aandacht heeft voor het hele plaatje voel je je gehoord. Voordat ik bij Marlon kwam was ik neerslachtig. Had geen (werk)plezier. Ik zat er mentaal en fysiek doorheen. Na de bloed test en zeer uitgebreid resultaat verslag van het bloed onderzoek ben ik aan het werk gegaan. Het is voor mij een naslagwerk geworden. Zeer handig! De klachten werden bij mij eerst heftiger voordat ik een verschil kon bemerken. Voel mij nu gelukkiger. Rustiger. Marlon kon ik tussendoor benaderen met vragen of updates. En zij heeft altijd gereageerd. Ik ben er nog niet. Maar ik voel geen onrust of spanning meer. En zie de toekomst weer zonnig tegemoet! Bedankt Marlon.
Susanne uit Apeldoorn heeft geschreven op 14 april 2022
Beste Marlon, dank je wel voor de fijne begeleiding! Je deelt veel informatie en jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en helpt om met de tips aan de gang te gaan. Dit is in sommige gevallen best een omslag, jouw positieve aanmoediging draagt bij aan het duurzaam aanpassen van mijn leefstijl!
Madelon uit Arnhem heeft geschreven op 10 maart 2022
Al jaren had ik op en af enorme last van allergie aanvallen, dikke ogen, zere huid, exceem en noem maar op. Telkens werd ik er gek van en continue nam ik maar nieuwe allergie tabletten om het proces te versnellen, zodat de klachten zo snel mogelijk verdwenen. Totdat ik op het punt kwam dat ik er helemaal klaar mee was. Toen zei mijn moeder is het niet een idee als je bij Marlon een bloedtest af laat nemen om te kijken of er misschien ergens iets niet helemaal lekker zit. De eerste keer kwam ik bij Marlon in haar kantoor en het voelde meteen als thuiskomen. Ik voelde me onwijs gehoord en begrepen en dat stelde me onwijs op mijn gemak. Alles werd tijdens de eerste afspraak besproken om een goed beeld te krijgen van mijn klachten. Een paar weken later had ik weer een afspraak met Marlon om naar de uitslag te kijken en ik was natuurlijk razend benieuwd. Ik hoopte zo dat er iets uitkwam wat me zou kunnen helpen. Uiteindelijk kwam er een uitslag uit waar ik een beetje van schrok, veel waardes in mijn darmen en lever waren niet op orde en dit zou een grote oorzaak kunnen zijn van mijn klachten. Marlon zei meteen maak je niet druk, we gaan er rustig naar kijken en een behandelplan opstellen. Alles is duidelijk uitgelegd, waar kan je op letten qua eten en welke supplementen kunnen je helpen om de waardes in de darmen en lever weer op orde te krijgen. Na het behandelplan ben ik meteen van start gegaan. Als ik nu kijk hoe onwijs goed ik in mijn vel zit en alle klachten die ik voorheen had zijn verdwenen, geloof ik het zelf soms niet eens. Ik ben onwijs dankbaar voor de hulp die Marlon mij heeft geboden! Heb je ondefinieerbare klachten? Dan raad ik de hulp van Marlon zeker aan!!
Sigrid Doornbosch uit Hellum heeft geschreven op 24 februari 2022
Marlon kan met kleine tips, groot verschil maken. Al voor de bloedtest. Kreeg ik op mijn vragen adviezen die ik direct in de praktijk kon brengen. Marlon is kundig en gedreven. Een consult is een cadeau aan jezelf.
Loïs uit Amsterdam heeft geschreven op 20 februari 2022
Ik vond het super fijn om in behandeling bij Marlon te zijn. Ze is een super lieve vrouw die je klachten goed onderzoekt. Ze luistert goed naar je en legt alles duidelijk uit. Daarnaast geeft ze aan de hand van het advies wat je krijgt goede tips die je kunt gebruiken. Een echte aanrader dus wanneer je klachten hebt maar via reguliere zorg er niet achterkomt waar de klachten vandaan komen.
Evelien heeft geschreven op 19 februari 2022
Ik heb het als erg prettig ervaren bij Marlon. Je voelt je direct op je gemak bij haar in de prachtige praktijk in Apeldoorn. Ze heeft verstand van zaken en luistert echt. Duidelijke uitleg over het onderzoek, de uitslagen en de vervolg stappen. Stap voor stap met haar tips betreffende supplementen en met haar voedingsadviezen aan de slag gegaan. Hierdoor voel ik me fitter en energieker. Marlon is zeker een aanrader!!
Ingrid uit Enschede heeft geschreven op 4 februari 2022
Via een collega kwam ik bij Marlon terecht, een super leuke, lieve , spontane vrouw die haar kijk op je klachten d.m.v.een bloedtest goed kan uitleggen. Vanaf het moment dat je bij haar binnenstapt voel je je al op je gemak, hierdoor gaat het gesprek heel soepel. Ik vind Marlon iemand die weet waar ze over praat echt iemand die haar vak verstaat. Na de uitslag van de bloedtest neemt ze puntsgewijs alles met je door en geeft je tips en advies hoe jij het allemaal beter kunt doen n.a.v.je klachten. Ik stond hier altijd heel nuchter in maar moet eerlijk toegeven dat je met wat aanpassingen al veel verschil gaat merken. Ik ben er in ieder geval heel blij mee. Om de klachten te verminderen moet je bij de bron beginnen, het aanpakken van je levensstijl( minimaal) , het nemen van supplementen zal je al heel veel voordeel opleveren! De tips die ik van haar heb gekregen zijn voor mij nu al gewoon ritueel geworden. Over 2 maanden heb ik mijn laatste afspraak bij Marlon en weet nu al dat ik er super veel baat bij heb gehad😉
Isa heeft geschreven op 25 januari 2022
Ik vond het heel fijn om bij Marlon te zijn. Marlon luistert goed, legt goed uit wat ze doet en ik heb echt iets aan de test gehad. Ze heeft een hele fijne praktijk en Marlon is vol positieve liefdevolle energie
Aukelien Beeking heeft geschreven op 7 januari 2022
Ik kwam bij Marlon terecht puur uit nieuwsgierigheid naar de vraag: al die multi’s die ik slik, etc… is dat helpend? Heb ik iets anders nodig? Doe ik goed aan wat ik doe? Marlon is een heerlijk mens, neemt de tijd, is professioneel en deskundig en gewoon een fijn luisterend oor. Na het onderzoek nieuwe supplementen en voel me beter dan ooit, zelfs zó goed dat ik wil proberen de reguliere medicatie af te bouwen en mijn opgeschoonde, verbeterde lijf de kans te geven het weer zelf te gaan doen! Duizendmaal dank!
Remco uit Ugchelen heeft geschreven op 26 december 2021
Voor mij is het consult bij Marlon, met het daarbij horende advies en de voedingssupplementen, "Life changing" geweest. Heel mijn leven hoor ik al bij de huisarts dat ik moet leren leven met mijn spastische darmen. Vaak werden stress en kruidig eten als oorzaak genoemd. Met dit antwoord kon ik weer naar huis. Nu gebruik ik de supplementen van Vitakruid en ervaar ik een enorme verbetering. Van bijna iedere dag bezig zijn met je darmen naar maandelijks af en toe een dag, zorgt voor een beter leven daar ben ik Marlon zeer dankbaar voor.
Maike van den Tol-Möhlmann uit Beemte Broekland heeft geschreven op 23 november 2021
Wat een consult bij Marlon zo anders maakt is… Marlon. Niet alleen Marlon’s kennis is indrukwekkend, maar ook -en in mijn geval voorál- haar persoon maakt dat ze je geweldig goed kan helpen. Marlon luistert en kijkt echt. Not only ‘skindeep’, maar écht. Naast het luisteren, stelt ze precies de goede vragen en wanneer nodig vraagt ze door. Wat Marlon in mijn ogen bijzonder maakt, is dat ze dit vak met zo’n passie en bevlogenheid beoefent, dat je er als vanzelf in wordt meegezogen. Ze kijkt naar het geheel! Eindelijk. Geen symptoombestrijding, maar echt naar de oorzaak. En die aanpakken. Dit vergt een goede en grondige analyse. En dat investeert Marlon ook in je als client. Wat ik verder ervaar bij Marlon is dat ik het heel gaaf vind dat ze op een holistische manier kijkt en werkt, zonder dat we daarbij gelijk moeten overstappen op je oksels niet meer scheren omdat dat natuurlijker is, haha grapje! Maar wel met een kern van waarheid: Marlon schat heel goed in wat er bij jou past. Niet alleen qua gezondheid, maar ook qua levensstijl. Want laten we eerlijk zijn: een beetje leuk blijven leven, lees: af en toe wel dat wijntje en af en toe wel te laat naar bed, doen we allemaal, toch? Het mooie is dat gezond en holistisch bij Marlon juist léuk en hip voelt en niet zweverig of geitenwollensokkerig. Ik ervaar dat als een enorme kracht! Ze maakt het aantrekkelijk om dingen anders en beter te doen. Ik ben zeer onder de indruk van haar kennis en geniet gewoon mee van haar enthousiasme. Bij Marlon word je gezien, gehoord en geholpen. Geef haar een kans om ook met jou aan de slag te gaan; ik ben er van overtuigd dat het je zal helpen je beter, lekkerder, fitter en mooier te voelen. Dóen! Gun jezelf Marlon.
Evelien uit Scheveningen heeft geschreven op 4 november 2021
Ik heb het erg fijn bij Marlon ervaren. Vertrouwde benadering in een prachtige praktijk in Apeldoorn. Goed begeleid en duidelijke uitleg over wat het onderzoek inhoud. Bij de tweede afspraak hebben we de uitslagen doorgenomen en bekeken wat voor mij de beste aanpak is. Nu ben ik begonnen met het aanvullen van mijn tekorten en het toepassen van de adviezen. Na een ongeveer een maand bekijken we of er verbeteringen zijn. Ik heb er alle vertrouwen in!
Marjan uit Zutphen heeft geschreven op 28 oktober 2021
Marlon heb ik beter leren kennen als mijn coach bij NewFysic. Uit pure nieuwsgierigheid naar Marlon haar expertise in haar nieuwe praktijk heb ik een afspraak gemaakt om mijn bloed te laten prikken. Bij het uitvragen van mijn klachten besefte ik dat ik mij als 71-jarige vrouw overdag gezond en goed voelde. Mijn klachten had ik namelijk ‘s nachts: al jaren prikbenen (restless legs) die mijn nachtrust verstoorden. Ook bleek tijdens de intake dat mijn bloeddruk te hoog was. Met veel kennis van zaken en zelfvertrouwen legde Marlon mij alle bevindingen van de bloedtest uit en ging ik aan de slag met de voedingsadviezen en voorgeschreven supplementen. Tevens gaf Marlon mij uitgebreide en handige adviezen mee om de beste en gezondste versie van mijzelf te worden. Het resultaat na 6 maanden is dat mijn bloeddruk lager is, volgens mijn huisarts als van een jonge meid! Mijn nachtelijke prikbenen zijn voorbij, waardoor ik dieper slaap en uitgerusten ben. Ervaar dat als lichter door het leven gaan.
Jeanine uit Apeldoorn heeft geschreven op 26 oktober 2021
Marlon werkt vanuit een prachtig nieuwe praktijkruimte in Apeldoorn. Via de EMB (bloedtest) heb ik inzicht gekregen op welke voeding ik moet letten om minder buikklachten te ervaren. Daarnaast heeft het mij laten zien dat mijn vitamine waardes op orde zijn. De eerste afspraak was een intake gesprek plus bloedafname en een paar weken later ontving ik de uitslag en haar uitgebreide advies. Voor iedereen die opzoek is naar bruikbare en waardevolle informatie over tekortkomingen in het lichaam of antwoorden zoekt op vage klachten kan ik deze test aanraden.
Harriet uit Vlaardingen heeft geschreven op 24 oktober 2021
Marlon heeft het eerste gesprek uitgebreid naar me geluisterd. Tijdens het tweede gesprek heeft ze uitgebreid persoonlijk en gericht advies gegeven. De uitslag van de test nam ze helemaal door en waar nodig is er veel ruimte om vragen te stellen. Door dit goed te volgen heb ik meteen minder tot geen last meer van bepaalde klachten. Ik vind Marlon heel prettig werken en ben erg blij dat ik naar haar ben toegegaan.
Jeanneth uit Diepenveen heeft geschreven op 20 oktober 2021
Migraine. Geen gezondheidsklachten behalve altijd maar weer die opspelende migraine. Ik was benieuwd of mijn voedingspatroon hiervoor een trigger zou kunnen zijn. Marlon heeft me met behulp van de EMB-test inzicht gegeven dat met name mijn lever het zwaar te verduren had door de migrainemedicatie. Deze disbalans zorgde voor weer meer hoofdpijn. Haar advies om mijn suppletie te vervangen/aan te vullen en mijn voedingspatroon op bepaalde punten aan te passen, heeft ervoor gezorgd dat mijn organen weer beter functioneren. Mijn migraine is niet weg, maar het aantal aanvallen is aanzienlijk afgenomen waardoor ik ook minder medicatie nodig heb. Dankjewel Marlon voor je professionele hulp bij het doorbreken van deze vicieuze circel!
Mandy uit Apeldoorn heeft geschreven op 16 oktober 2021
Ik ken Marlon al wat langer en zij mij dus ook... Toen Marlon aangaf een eigen praktijk te willen starten, was dat voor mij geen verrassing, dit is wat haar passie is en wat zo bij haar past! De afgelopen jaren heeft ze besteed aan praktijkervaring én heeft ze meerdere studies gevolgd, daar heb ik enorm veel respect voor. Ze heeft zich waanzinnig goed voorbereid om op een juiste manier haar 'eigen toko' te kunnen starten. Dat ik zelf ook een 'apk-tje' kon gebruiken, wisten we beide, dus zo belandde ook ik in haar mooie werkkamer. Marlon neemt uitgebreid de tijd voor je, om overal inzicht in te krijgen en zo ook een uiteindelijk goed advies te kunnen geven. Na de bloedtest heeft ze mij helder uitgelegd wat de verschillende waardes betekenen, zodat het mij ook duidelijk werd. Ik kreeg wat voedingsadviezen en supplementen mee en na een aantal weken kan ik zeggen dat ik me fitter voel en, nog belangrijker, minder verkoudheidsklachten heb! Top!
Kirsten uit Amsterdam heeft geschreven op 15 oktober 2021
Al jaren ga ik als een ware pac-man door het leven. Ik at eigenlijk altijd alles, zonder daar heel erg bewust over na te denken. Ruim 10 jaar heb ik dan ook al last van acne. Dit was vroeger erger dan nu, maar helaas is deze ongenodigde gast nog wel eens aanwezig. Verschillende dingen heb ik uiteraard zelf geprobeerd, maar ik vond het moeilijk om dit vol te houden. Want hoe lang moet je bijvoorbeeld geen brood eten totdat je iets merkt? Totdat je weet dat dat misschien de reden is? Vandaar dat ik erg enthousiast was om de test bij Marlon te doen. Ze neemt de tijd om goed te achterhalen wat je levensstijl is en waar het 'mis' gaat. Sinds ik de resultaten weet in combinatie met de supplementen voel ik mij veel rustiger en meer in balans. Ik heb meer energie en ik slaap beter. Mijn acne is rustiger en wordt ook steeds minder. Marlon weet waar ze het over heeft en is oprecht goed in wat ze doet. Haar enthousiasme is aanstekelijk waardoor ik bewuster bezig ben met voeding. Dankjewel!