Reviews

Wil je jouw ervaring delen, laat anderen dan door middel van een review weten wat je van mij, mijn werkwijze en behandeling(en) vindt.

Schrijf een nieuw bericht.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
66 berichten.
Frank uit Apeldoorn schreef op 13 oktober 2021
Na contact met Marlon en collega te hebben gehad over haar werkwijze en aanpak heb ik een afspraak gemaakt. Marlon neemt de tijd voor je en gaat intensief te werk, ze heeft gedeeltelijk mijn leven, mijn lichaam en eetpatroon in kaart gebracht tijdens de sessie. Daarna bloed geprikt en contact was gebleven in de tussentijd. Na de uitslag uitvoerige gesprekken gevoerd en mijn medicatie en aanvullingen hierop aangepast. Ik ben nu enkele weken bezig en merk dat ik fitter ben en lekker in mijn lijf door de "APK" test en tekortkomingen in vitaminen. Al met al een super fijne aanvulling in mijn leven en hoop nog lang bij haar te kunnen blijven.
Chantal uit Apeldoorn schreef op 13 oktober 2021
Op zo’n heerlijke zondagmiddag boswandeling in het voorjaar kwam ik sinds lange tijd Marlon tegen. Na de gebruikelijke ‘hoe gaat het met jou?’ vertelde ze mij enthousiast over de EMB-bloedtest. Haar enthousiasme prikkelde mij om mij te laten testen. Ik had geen verwachtingen en geen klachten waar niet mee te leven viel. Een vrouw van midden veertig heeft immers altijd wel iets waarvan je denkt dat het bij de leeftijd hoort… Zit ik al in de overgang? Is het normaal dat ik zo vel reageer? Waarom ben ik zo geprikkeld? Is het normaal dat mijn bed mijn allerbeste vriend is? Allemaal vragen waarmee ik de dag doorkom en waarvoor ik honderd-en-één antwoorden op kan bedenken als echtgenoot van, moeder van twee pubers en ondernemer van een bedrijf die als een malle aan het groeien is. Echter na de bloedtest vielen wel enkele puzzelstukjes op hun plek. Marlon heeft mij een goed advies gegeven met betrekking tot lifestyle adviezen en voedingssupplementen. Ik ben haar adviezen gaan toepassen. Al snel merkte ik verandering, maar niet alleen ik, ook mijn omgeving. Ik heb meer de balans gevonden en ben bewuster gaan leven, met als resultaat een innerlijke rust en meer energie. Ik heb inmiddels een tweede test gedaan en ben van plan om deze mooie, simpele test 2x per jaar te laten doen. Want waarom zou je wel je auto 1x per jaar APK laten keuren, maar gun je dat jouw lichaam niet?! Mooie dag!
Nellie uit Enschede schreef op 13 oktober 2021
Ik ben een vrouw van 70 jaar. Een jaar terug kreeg ik zo uit het niets rode uitslag in gezicht, hals en nek. De dermatoloog kon me niet helpen, behalve dan een vervelende hormoonzalf die steeds maar tijdelijk werkte, maar geen oplossing bleek te zijn. Ik kwam in contact met Marlon, als voedingscoach. Zij adviseerde mij een EMB-test. Uit deze test kwam dat ik een intolerantie had ontwikkelt voor gluten, soja, lactose en koezuivel. Met deze wetenschap zijn we samen mijn voedingspatroon gaan aanpassen. Zij gaf mij handvatten in deze nieuwe en onbekende zoektocht. Ook raadde zij mij aan voedingssupplementen te gebruiken, dit om mijn darmslijmvlies te verbeteren. Mijn rode uitslag verminderde aanzienlijk in een paar weken tijd. Een dankbare cliënt.
Marleen uit Apeldoorn schreef op 13 oktober 2021
Een aantal maanden geleden had ik erg last van vermoeidheid en verschillende darmklachten zoals een opgezette buik bijvoorbeeld. Hier ervaarde ik veel ongemak van, en dat was dus ook de reden dat ik bij Marlon terecht gekomen ben. Na de bloedtest heeft Marlon samen met mij alles doorlopen, zodat alles duidelijk was en waar ik op moest gaan letten qua voeding. Ook kreeg ik verschillende supplementen voorgeschreven, wat ik persoonlijk erg fijn vond, omdat ik zelf nooit wist waar ik moest beginnen. Nu een aantal maanden verder merk ik een aanzienlijk groot verschil, ik heb meer energie en bijna geen last meer van mijn vervelende darmklachten. Ik ervaar Marlon als zeer betrokken, professioneel en ik ben erg blij dat ik bij haar terecht ben gekomen!
Jacqueline uit Rhoon schreef op 8 oktober 2021
Met mijn prikkelbare darm moest ik maar leren leven, vond mijn huisarts. Maar uit een paar druppels bloed haalde Marlon alle informatie om mij wel van m'n probleem af te helpen. Met wat aanpassingen in mijn dieet en enkele supplementen verloste ze mij van mijn klachten. Weg obstipatie, weg opgeblazen buik, weg onbedwingbare suikerbehoefte. Haar vakkennis is indrukwekkend en haar aanpak effectief, je bent bij haar in goede handen.
Eric uit Houten schreef op 8 oktober 2021
Vermoeidheid, spierpijn en lichte darmklachten brachten me bij Marlon, die doortastend en secuur de vinger op de zere plek wist te leggen. Na een uitgebreid bloedonderzoek kreeg ik een aantal supplementen voorgeschreven, die hun uitwerking niet misten. Daarnaast had Marlon een aantal goede suggesties voor een gezondere en duurzamere levensstijl. Marlon is liefdevol meedogenloos. Ik beveel haar van harte aan.