Reviews

Wil je jouw ervaring delen, laat anderen dan door middel van een review weten wat je van mij, mijn werkwijze en behandeling(en) vindt.

Schrijf een nieuw bericht.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
74 berichten.
Maike van den Tol-Möhlmann uit Beemte Broekland schreef op 23 november 2021
Wat een consult bij Marlon zo anders maakt is… Marlon. Niet alleen Marlon’s kennis is indrukwekkend, maar ook -en in mijn geval voorál- haar persoon maakt dat ze je geweldig goed kan helpen. Marlon luistert en kijkt echt. Not only ‘skindeep’, maar écht. Naast het luisteren, stelt ze precies de goede vragen en wanneer nodig vraagt ze door. Wat Marlon in mijn ogen bijzonder maakt, is dat ze dit vak met zo’n passie en bevlogenheid beoefent, dat je er als vanzelf in wordt meegezogen. Ze kijkt naar het geheel! Eindelijk. Geen symptoombestrijding, maar echt naar de oorzaak. En die aanpakken. Dit vergt een goede en grondige analyse. En dat investeert Marlon ook in je als client. Wat ik verder ervaar bij Marlon is dat ik het heel gaaf vind dat ze op een holistische manier kijkt en werkt, zonder dat we daarbij gelijk moeten overstappen op je oksels niet meer scheren omdat dat natuurlijker is, haha grapje! Maar wel met een kern van waarheid: Marlon schat heel goed in wat er bij jou past. Niet alleen qua gezondheid, maar ook qua levensstijl. Want laten we eerlijk zijn: een beetje leuk blijven leven, lees: af en toe wel dat wijntje en af en toe wel te laat naar bed, doen we allemaal, toch? Het mooie is dat gezond en holistisch bij Marlon juist léuk en hip voelt en niet zweverig of geitenwollensokkerig. Ik ervaar dat als een enorme kracht! Ze maakt het aantrekkelijk om dingen anders en beter te doen. Ik ben zeer onder de indruk van haar kennis en geniet gewoon mee van haar enthousiasme. Bij Marlon word je gezien, gehoord en geholpen. Geef haar een kans om ook met jou aan de slag te gaan; ik ben er van overtuigd dat het je zal helpen je beter, lekkerder, fitter en mooier te voelen. Dóen! Gun jezelf Marlon.
Evelien uit Scheveningen schreef op 4 november 2021
Ik heb het erg fijn bij Marlon ervaren. Vertrouwde benadering in een prachtige praktijk in Apeldoorn. Goed begeleid en duidelijke uitleg over wat het onderzoek inhoud. Bij de tweede afspraak hebben we de uitslagen doorgenomen en bekeken wat voor mij de beste aanpak is. Nu ben ik begonnen met het aanvullen van mijn tekorten en het toepassen van de adviezen. Na een ongeveer een maand bekijken we of er verbeteringen zijn. Ik heb er alle vertrouwen in!
Marjan uit Zutphen schreef op 28 oktober 2021
Marlon heb ik beter leren kennen als mijn coach bij NewFysic. Uit pure nieuwsgierigheid naar Marlon haar expertise in haar nieuwe praktijk heb ik een afspraak gemaakt om mijn bloed te laten prikken. Bij het uitvragen van mijn klachten besefte ik dat ik mij als 71-jarige vrouw overdag gezond en goed voelde. Mijn klachten had ik namelijk ‘s nachts: al jaren prikbenen (restless legs) die mijn nachtrust verstoorden. Ook bleek tijdens de intake dat mijn bloeddruk te hoog was. Met veel kennis van zaken en zelfvertrouwen legde Marlon mij alle bevindingen van de bloedtest uit en ging ik aan de slag met de voedingsadviezen en voorgeschreven supplementen. Tevens gaf Marlon mij uitgebreide en handige adviezen mee om de beste en gezondste versie van mijzelf te worden. Het resultaat na 6 maanden is dat mijn bloeddruk lager is, volgens mijn huisarts als van een jonge meid! Mijn nachtelijke prikbenen zijn voorbij, waardoor ik dieper slaap en uitgerusten ben. Ervaar dat als lichter door het leven gaan.
Jeanine uit Apeldoorn schreef op 26 oktober 2021
Marlon werkt vanuit een prachtig nieuwe praktijkruimte in Apeldoorn. Via de EMB (bloedtest) heb ik inzicht gekregen op welke voeding ik moet letten om minder buikklachten te ervaren. Daarnaast heeft het mij laten zien dat mijn vitamine waardes op orde zijn. De eerste afspraak was een intake gesprek plus bloedafname en een paar weken later ontving ik de uitslag en haar uitgebreide advies. Voor iedereen die opzoek is naar bruikbare en waardevolle informatie over tekortkomingen in het lichaam of antwoorden zoekt op vage klachten kan ik deze test aanraden.
Harriet uit Vlaardingen schreef op 24 oktober 2021
Marlon heeft het eerste gesprek uitgebreid naar me geluisterd. Tijdens het tweede gesprek heeft ze uitgebreid persoonlijk en gericht advies gegeven. De uitslag van de test nam ze helemaal door en waar nodig is er veel ruimte om vragen te stellen. Door dit goed te volgen heb ik meteen minder tot geen last meer van bepaalde klachten. Ik vind Marlon heel prettig werken en ben erg blij dat ik naar haar ben toegegaan.
Jeanneth uit Diepenveen schreef op 20 oktober 2021
Migraine. Geen gezondheidsklachten behalve altijd maar weer die opspelende migraine. Ik was benieuwd of mijn voedingspatroon hiervoor een trigger zou kunnen zijn. Marlon heeft me met behulp van de EMB-test inzicht gegeven dat met name mijn lever het zwaar te verduren had door de migrainemedicatie. Deze disbalans zorgde voor weer meer hoofdpijn. Haar advies om mijn suppletie te vervangen/aan te vullen en mijn voedingspatroon op bepaalde punten aan te passen, heeft ervoor gezorgd dat mijn organen weer beter functioneren. Mijn migraine is niet weg, maar het aantal aanvallen is aanzienlijk afgenomen waardoor ik ook minder medicatie nodig heb. Dankjewel Marlon voor je professionele hulp bij het doorbreken van deze vicieuze circel!
Mandy uit Apeldoorn schreef op 16 oktober 2021
Ik ken Marlon al wat langer en zij mij dus ook... Toen Marlon aangaf een eigen praktijk te willen starten, was dat voor mij geen verrassing, dit is wat haar passie is en wat zo bij haar past! De afgelopen jaren heeft ze besteed aan praktijkervaring én heeft ze meerdere studies gevolgd, daar heb ik enorm veel respect voor. Ze heeft zich waanzinnig goed voorbereid om op een juiste manier haar 'eigen toko' te kunnen starten. Dat ik zelf ook een 'apk-tje' kon gebruiken, wisten we beide, dus zo belandde ook ik in haar mooie werkkamer. Marlon neemt uitgebreid de tijd voor je, om overal inzicht in te krijgen en zo ook een uiteindelijk goed advies te kunnen geven. Na de bloedtest heeft ze mij helder uitgelegd wat de verschillende waardes betekenen, zodat het mij ook duidelijk werd. Ik kreeg wat voedingsadviezen en supplementen mee en na een aantal weken kan ik zeggen dat ik me fitter voel en, nog belangrijker, minder verkoudheidsklachten heb! Top!
Kirsten uit Amsterdam schreef op 15 oktober 2021
Al jaren ga ik als een ware pac-man door het leven. Ik at eigenlijk altijd alles, zonder daar heel erg bewust over na te denken. Ruim 10 jaar heb ik dan ook al last van acne. Dit was vroeger erger dan nu, maar helaas is deze ongenodigde gast nog wel eens aanwezig. Verschillende dingen heb ik uiteraard zelf geprobeerd, maar ik vond het moeilijk om dit vol te houden. Want hoe lang moet je bijvoorbeeld geen brood eten totdat je iets merkt? Totdat je weet dat dat misschien de reden is? Vandaar dat ik erg enthousiast was om de test bij Marlon te doen. Ze neemt de tijd om goed te achterhalen wat je levensstijl is en waar het 'mis' gaat. Sinds ik de resultaten weet in combinatie met de supplementen voel ik mij veel rustiger en meer in balans. Ik heb meer energie en ik slaap beter. Mijn acne is rustiger en wordt ook steeds minder. Marlon weet waar ze het over heeft en is oprecht goed in wat ze doet. Haar enthousiasme is aanstekelijk waardoor ik bewuster bezig ben met voeding. Dankjewel!
Frank uit Apeldoorn schreef op 13 oktober 2021
Na contact met Marlon en collega te hebben gehad over haar werkwijze en aanpak heb ik een afspraak gemaakt. Marlon neemt de tijd voor je en gaat intensief te werk, ze heeft gedeeltelijk mijn leven, mijn lichaam en eetpatroon in kaart gebracht tijdens de sessie. Daarna bloed geprikt en contact was gebleven in de tussentijd. Na de uitslag uitvoerige gesprekken gevoerd en mijn medicatie en aanvullingen hierop aangepast. Ik ben nu enkele weken bezig en merk dat ik fitter ben en lekker in mijn lijf door de "APK" test en tekortkomingen in vitaminen. Al met al een super fijne aanvulling in mijn leven en hoop nog lang bij haar te kunnen blijven.
Chantal uit Apeldoorn schreef op 13 oktober 2021
Op zo’n heerlijke zondagmiddag boswandeling in het voorjaar kwam ik sinds lange tijd Marlon tegen. Na de gebruikelijke ‘hoe gaat het met jou?’ vertelde ze mij enthousiast over de EMB-bloedtest. Haar enthousiasme prikkelde mij om mij te laten testen. Ik had geen verwachtingen en geen klachten waar niet mee te leven viel. Een vrouw van midden veertig heeft immers altijd wel iets waarvan je denkt dat het bij de leeftijd hoort… Zit ik al in de overgang? Is het normaal dat ik zo vel reageer? Waarom ben ik zo geprikkeld? Is het normaal dat mijn bed mijn allerbeste vriend is? Allemaal vragen waarmee ik de dag doorkom en waarvoor ik honderd-en-één antwoorden op kan bedenken als echtgenoot van, moeder van twee pubers en ondernemer van een bedrijf die als een malle aan het groeien is. Echter na de bloedtest vielen wel enkele puzzelstukjes op hun plek. Marlon heeft mij een goed advies gegeven met betrekking tot lifestyle adviezen en voedingssupplementen. Ik ben haar adviezen gaan toepassen. Al snel merkte ik verandering, maar niet alleen ik, ook mijn omgeving. Ik heb meer de balans gevonden en ben bewuster gaan leven, met als resultaat een innerlijke rust en meer energie. Ik heb inmiddels een tweede test gedaan en ben van plan om deze mooie, simpele test 2x per jaar te laten doen. Want waarom zou je wel je auto 1x per jaar APK laten keuren, maar gun je dat jouw lichaam niet?! Mooie dag!
Nellie uit Enschede schreef op 13 oktober 2021
Ik ben een vrouw van 70 jaar. Een jaar terug kreeg ik zo uit het niets rode uitslag in gezicht, hals en nek. De dermatoloog kon me niet helpen, behalve dan een vervelende hormoonzalf die steeds maar tijdelijk werkte, maar geen oplossing bleek te zijn. Ik kwam in contact met Marlon, als voedingscoach. Zij adviseerde mij een EMB-test. Uit deze test kwam dat ik een intolerantie had ontwikkelt voor gluten, soja, lactose en koezuivel. Met deze wetenschap zijn we samen mijn voedingspatroon gaan aanpassen. Zij gaf mij handvatten in deze nieuwe en onbekende zoektocht. Ook raadde zij mij aan voedingssupplementen te gebruiken, dit om mijn darmslijmvlies te verbeteren. Mijn rode uitslag verminderde aanzienlijk in een paar weken tijd. Een dankbare cliënt.
Marleen uit Apeldoorn schreef op 13 oktober 2021
Een aantal maanden geleden had ik erg last van vermoeidheid en verschillende darmklachten zoals een opgezette buik bijvoorbeeld. Hier ervaarde ik veel ongemak van, en dat was dus ook de reden dat ik bij Marlon terecht gekomen ben. Na de bloedtest heeft Marlon samen met mij alles doorlopen, zodat alles duidelijk was en waar ik op moest gaan letten qua voeding. Ook kreeg ik verschillende supplementen voorgeschreven, wat ik persoonlijk erg fijn vond, omdat ik zelf nooit wist waar ik moest beginnen. Nu een aantal maanden verder merk ik een aanzienlijk groot verschil, ik heb meer energie en bijna geen last meer van mijn vervelende darmklachten. Ik ervaar Marlon als zeer betrokken, professioneel en ik ben erg blij dat ik bij haar terecht ben gekomen!
Jacqueline uit Rhoon schreef op 8 oktober 2021
Met mijn prikkelbare darm moest ik maar leren leven, vond mijn huisarts. Maar uit een paar druppels bloed haalde Marlon alle informatie om mij wel van m'n probleem af te helpen. Met wat aanpassingen in mijn dieet en enkele supplementen verloste ze mij van mijn klachten. Weg obstipatie, weg opgeblazen buik, weg onbedwingbare suikerbehoefte. Haar vakkennis is indrukwekkend en haar aanpak effectief, je bent bij haar in goede handen.
Eric uit Houten schreef op 8 oktober 2021
Vermoeidheid, spierpijn en lichte darmklachten brachten me bij Marlon, die doortastend en secuur de vinger op de zere plek wist te leggen. Na een uitgebreid bloedonderzoek kreeg ik een aantal supplementen voorgeschreven, die hun uitwerking niet misten. Daarnaast had Marlon een aantal goede suggesties voor een gezondere en duurzamere levensstijl. Marlon is liefdevol meedogenloos. Ik beveel haar van harte aan.