Reviews

Wil je jouw ervaring delen, laat anderen dan door middel van een review weten wat je van mij, mijn werkwijze en behandeling(en) vindt.

Schrijf een nieuw bericht.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
74 berichten.
Valentijn uit Arnhem schreef op 23 april 2023
Ik ben een tijdje geleden langs geweest bij Marlon, omdat ik al jaren last had van buikpijn. Marlon heeft heeft veel verstand van haar vakgebied en legt alles goed, duidelijk en uitgebreid uit. Na onze eerste afspraak heeft Marlon een plan van aanpak geschreven en heel fijn toegelicht. Na het plan van Marlon gevolgd te hebben, merkte ik al heel snel verschil. Heel erg bedankt Marlon!
Atine uit Apeldoorn schreef op 28 maart 2023
In December langs geweest bij Marlon ivm allergieen, duizeligheid en gewoon niet lekker in mijn vel. Bij dokters geweest, maar die konden niets vinden. Naar een bloedtest bij Marlon kwamen we er achter dat ik een behoorlijk te kort aan Vitamines en mineralen had. Die slik ik nu een maand of 5 en heb me nog nooit zo goed gevoeld. Voor de zekerheid wil ik einde van het jaar nog een bloedtest doen, hoe het gesteld staat. Dus een tevreden patiënt.
Wieteke Amptmeijer uit Apeldoorn schreef op 15 maart 2023
November 2022 mijn eerste afspraak gehad bij Marlon. Heb een EMB test gedaan. Het was een uitgebreid verslag wat me veel inzichten heb gegeven. Hierdoor heb je goed inzicht in wat er in je lichaam uit balans is. Je kan dan gericht te werk gaan om betere balans te krijgen. Hierdoor weet je waar je het voor doet. De supplementen die ik geadviseerd heb gekregen bevallen erg goed. Helaas nog niet van al mijn klachten af maar het gaat al wel beter ik geef het de tijd. Marlon is vriendelijke, open, eerlijk en toegankelijk je kan haar altijd benaderen als je vragen tussendoor hebt.
Francis uit Raalte schreef op 8 maart 2023
Marlon super bedankt dat je mij dingen hebt geleerd in het 4-maanden traject, waar ik voor de rest van mijn leven wat aan heb. Alle klachten zijn verminderd en ik weet nu precies hoe dat komt. Dat is echt heel fijn. De uitgebreide uitslag, behandeling en begeleiding daarna waren fantastisch. De e-books, alle informatie en nu kan ik er zelf verder mee. Ik gun dit iedereen! Het is voor mij heel waardevol geweest en ik kom binnen het jaar nog een keer voor een APK.
Marije uit Apeldoorn schreef op 6 maart 2023
Onlangs bij Marlon een EMB test laten doen. De uitslag met daarbij een uitgebreid verslag en de uitleg van Marlon heeft me veel antwoorden gegeven. Ze is eerlijk en prettig in de omgang. Ik ben erg blij dat ik met haar in contact ben gekomen.
Desiree Keur uit Lieren schreef op 6 februari 2023
Ik had al een tijd een kinderwens en dat wilde op de natuurlijke manier niet lukken. In het ziekenhuis werd er niet echt een oorzaak gevonden. En werd ik weer naar huis gestuurd. Via via kwam ik bij Marlon terecht. Ik heb een EMB bloedtest laten doen en daar kwam het e.e.a. uit wat een zwangerschap eventueel in de weg zou kunnen staan. Op advies van Marlon ben ik aan de slag gegaan met eerst een flesje druppels en daarna supplementen om de disbalans te verkleinen/ weg te halen. Ik schrijf ook eerlijk, ik was een beetje sceptisch. Maar ik dacht: baat het niet, dan schaad het niet. En na ongeveer 2 maanden was ik zwanger! Zonder medische hulp. Ik geloof niet in toeval, dus Marlon is mijn heldin. Op basis van mijn zwangerschap hebben we de supplementen aangepast. Ik kreeg ook daarbij prettig en eerlijk advies. En als ik ben bevallen, ga ik zeker weer terug voor een nieuwe check-up. Marlon, je bent een topper! Ga zo door.
Daniëlle van den Brink uit Apeldoorn schreef op 16 januari 2023
Na jarenlange klachten van vermoeidheid een afspraak gemaakt bij Marlon. Erg fijne intake gehad met begeleiding! Verrast door alle resultaten, super uitgebreid maar erg fijn. Nu een tijdje de aangeraden supplementen gebruikt en mijn leefstijl aangepast en merk al heel erg verschil! Veel minder vermoeidheid en mijn hoofdpijnklachten zijn als sneeuw voor de zon verdwenen!
Kirsten uit Apeldoorn schreef op 13 januari 2023
Bij Marlon heb ik een EMB bloedtest laten doen. Hierdoor kreeg ik heel veel inzichten en antwoorden op mijn vraagstukken. In het begin is alle informatie erg overweldigend. Maar doordat Marlon tussendoor contact had werkt het erg prettig. Het contact is erg warm en geeft antwoorden op alle vragen. Met deze test krijg je veel meer uitslagen te zien dan een reguliere bloedtest via de huisarts. Ik kan Marlon van harte aanbevelen.
Susanne uit Apeldoorn schreef op 11 januari 2023
Voor mijn zoon van 9 een bloedtest gedaan omdat we al langere tijd twijfels hadden over voeding. De twijfels zijn door te test bevestigd, wat prettig is want nu kunnen we er iets mee doen. Marlon heeft ons daar erg goed en met veel kunde en aandacht bij geadviseerd. Ook heel fijn hoe zij in gesprek is gegaan met onze zoon, hij voelde zich daardoor erg serieus genomen. Fijn ook om stapje voor stapje verbetering te merken! Bedankt Marlon, voor het prettige contact, jouw kundigheid en aandacht!
M. uit Apeldoorn uit Apeldoorn schreef op 17 december 2022
Je bent een warme en hartelijke vrouw, Marlon. De EMB test en uitslag met jouw expertise en adviezen hebben mij veel inzichten gegeven. Inzichten die mij helpen om het leven te leven wat bij mij past en waarin ik gelukkig ben. Dank je wel!
J uit Apeldoorn schreef op 8 december 2022
Na blijvend aankomen na mijn bevalling en altijd maar darmklachten hebben een EMB bloedtest gedaan bij Marlon, Wat een fijne begeleiding krijg je daarbij zeg! En je kan altijd dingen vragen! Ik heb veel aan de uitslagen van de bloedtesten gehad zelf mijn menstruatie is veel minder heftig en minder pijnlijk! Ook zijn mijn darmklachten eindelijk minder en val ik eindelijk langzaam af! Echt een aanrader! Ik had dit veel eerder moeten doen! Nogmaals heel erg bedankt Marlon
Edina Biro uit Deventer schreef op 13 november 2022
Kwam Marlon heel toevallig op mijn pad ,maar het moest zo gebeuren! Heb bij haar n EMB bloedtest laten maken en afgelopen vrijdag de uitslag gekregen. Had zoveel klachten dat de test dat ook heb uitgewezen . Wat goede advies, over voeding, supplementen en vitamine na de eerste dag mijn voeding aangepast te hebben had ik amper opgeblazen gevoel, was zo blij! Nu ben ik meer enthousiast om door te gaan om meer van mijn klachten af te komen! Mijn dank is groot Marlon!!
Sabine uit Zwolle schreef op 14 oktober 2022
Spierpijn, vermoeidheid, futloos, slecht herstellen na sporten… Dit waren o.a. de klachten waarmee ik bij Marlon kwam. Na het doen van de EMB-bloedtest heeft Marlon mij adviezen gegeven m.b.t. voeding, suppletie, meer rekening houden met sporten rondom de menstruatiecyclus, meer luisteren naar het lichaam en nog wat ‘biohacking’ adviezen waar ik eerst wat sceptisch over was, maar die ik nu toch uitvoer!;-) Nu, na een half jaar, voel ik me zoveel beter. Ik herstel veel beter na het sporten, sta zelden nog futloos op en heb veel minder (spier)spanning in mijn lijf. Ik ben voor deze klachten verschillende keren bij een huisarts geweest in de afgelopen jaren, maar nooit kwam er iets afwijkend uit een regulier bloedonderzoek. Ik ben erg blij en dankbaar voor de veranderingen die ik in de afgelopen maanden heb doorgemaakt en kan daarom iedereen aanraden om eens met Marlon in gesprek te gaan als er in de reguliere zorg geen antwoorden of oplossingen voor je komen.
René uit Hoog Soeren schreef op 8 oktober 2022
Het hebben en houden van een goede gezondheid vind ik heel belangrijk. Ik was al jaren op zoek naar een manier om een goede "APK meting" voor je gezondheid en Marlon biedt deze met de EMB bloedtest en de daarbij behorende consulten. Goed om deze meting te hebben gedaan en dank voor de adviezen die je me gegeven hebt Marlon !
Karin uit Apeldoorn schreef op 4 oktober 2022
Al sinds ik in de overgang ben heb ik vage klachten. Gewrichtspijn, wat urineverlies, veel migraine en slecht slapen. De gynaecoloog adviseerde om weer aan de pil te gaan maar daar voelde ik mij niet goed bij. Ik dacht dat het erbij hoorde en er maar mee om moest leren gaan. Een stressvolle periode kwam tot uitwerking in mijn gezicht. Een droge en onrustige huid vol met eczeemplekjes. Voor deze plekjes ging ik naar Marlon en al gauw kwamen ook mijn andere vage klachten op tafel. Nadat alle uitslagen binnen waren heeft Marlon een plan voor mij uitgeschreven met vitamine en mineralen die mijn lichaam te kort had. Al gauw merkte ik dat mijn huid rustiger werd. Ook namen de vage klachten af. De overgangsklachten die ik voor lief had genomen verdwenen door het gebruik van de juiste supplementen. Heel erg blij mee! Marlon is een fijne vrouw, erg kundig en betrokken. Ze is geïnteresseerd en denkt mee en ik zou haar iedereen aanraden.
Liane uit Apeldoorn schreef op 30 september 2022
Na een hele druk tijd met veel veranderingen dacht ik dat mijn vermoeidheid daaraan gerelateerd was. Ik slikte al langer voedingssupplementen en besteedde al veel aandacht aan voeding. Ook uit nieuwsgierigheid naar de praktijk van Marlon, besloot ik de test te laten uitvoeren. Er kwam heel veel uit! Nu we een aantal maanden verder zijn, zijn mijn klachten duidelijk minder of herkenbaar gerelateerd aan bepaalde voeding. Ik ben een stuk beter gaan voelen en luisteren naar mijn lichaam. De begeleiding van Marlon daarbij is open, verfrissend en heel geïnteresseerd. Voor de twijfelaars: gewoon doen!
Charlotte uit Heerde schreef op 14 september 2022
Ik vond het best lastig om advies te gaan vragen voor mijn probleem met haarverlies. Het eerste contact was meteen goed. Marlon was erg empathisch en ik voelde me gelijk op m'n gemak bij haar. Marlon nam uitgebreid de tijd en heeft uitgebreide adviezen gegeven op voedingsgebied en de juiste supplementen voorgeschreven. Ook heeft ze kritisch meegekeken met wat ik al aan supplementen slikte en dit aantal gereduceerd. Ik vind Marlon een prettige en vakkundige vrouw, die goed luistert naar je vragen en hier ook gericht advies op geeft. Ze reageert heel snel en uitgebreid op vragen via de mail. Ik kan haar van harte aanbevelen! En als ik nog eens advies nodig heb, kom ik graag bij haar terug!
Daniëlle uit Ugchelen schreef op 6 september 2022
Ik slaap al jaren slecht en had vaak last van mijn darmen. Via een vriendin bij Marlon terecht gekomen. Door de uitslag van mijn bloed was duidelijk waar het probleem lag. Hiermee, op advies van Marlon, aan de slag gegaan. Ik slaap weer en mijn darmen zijn veel rustiger geworden. Heel erg bedankt!! Kan het iedereen aanraden,
Maroesjcha uit Deventer schreef op 6 september 2022
Al jaren heb ik migraine klachten en de laatste tijd was ik in gewicht aangekomen en erg moe. Met deze klachten kwam ik bij Marlon in haar prachtige praktijk. Na de EMB-test een uitgebreide voedingsadviezen en duidelijke tips en trics meegekregen. De voedingssupplementen doen precies wat ze moeten doen en ik voel mij super. Lieve Marlon bedankt voor je deskundige begeleiding en fijn dat bijna al mijn klachten weg zijn!
Danielle uit Twello schreef op 26 augustus 2022
Ik voelde me al langer moe en niet fit terwijl ik redelijk gezond leef en voldoende beweeg. Ik dacht dat het aan mijn hormonen lag maar de EMB test liet zien dat er op andere gebieden verbeterpunten waren. Door een aantal aanpassingen in voeding aangevuld met een detox en gerichte supplementen voel ik me een stuk beter en ik heb meer energie De deskundigheid en voortvarende aanpak van Marlon heeft daarbij zeker geholpen! Geen overbodige supplementen nemen maar gericht aan de slag!