Reviews

Wil je jouw ervaring delen, laat anderen dan door middel van een review weten wat je van mij, mijn werkwijze en behandeling(en) vindt.

Schrijf een nieuw bericht.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
66 berichten.
Susanne uit Apeldoorn schreef op 11 januari 2023
Voor mijn zoon van 9 een bloedtest gedaan omdat we al langere tijd twijfels hadden over voeding. De twijfels zijn door te test bevestigd, wat prettig is want nu kunnen we er iets mee doen. Marlon heeft ons daar erg goed en met veel kunde en aandacht bij geadviseerd. Ook heel fijn hoe zij in gesprek is gegaan met onze zoon, hij voelde zich daardoor erg serieus genomen. Fijn ook om stapje voor stapje verbetering te merken! Bedankt Marlon, voor het prettige contact, jouw kundigheid en aandacht!
M. uit Apeldoorn uit Apeldoorn schreef op 17 december 2022
Je bent een warme en hartelijke vrouw, Marlon. De EMB test en uitslag met jouw expertise en adviezen hebben mij veel inzichten gegeven. Inzichten die mij helpen om het leven te leven wat bij mij past en waarin ik gelukkig ben. Dank je wel!
J uit Apeldoorn schreef op 8 december 2022
Na blijvend aankomen na mijn bevalling en altijd maar darmklachten hebben een EMB bloedtest gedaan bij Marlon, Wat een fijne begeleiding krijg je daarbij zeg! En je kan altijd dingen vragen! Ik heb veel aan de uitslagen van de bloedtesten gehad zelf mijn menstruatie is veel minder heftig en minder pijnlijk! Ook zijn mijn darmklachten eindelijk minder en val ik eindelijk langzaam af! Echt een aanrader! Ik had dit veel eerder moeten doen! Nogmaals heel erg bedankt Marlon
Edina Biro uit Deventer schreef op 13 november 2022
Kwam Marlon heel toevallig op mijn pad ,maar het moest zo gebeuren! Heb bij haar n EMB bloedtest laten maken en afgelopen vrijdag de uitslag gekregen. Had zoveel klachten dat de test dat ook heb uitgewezen . Wat goede advies, over voeding, supplementen en vitamine na de eerste dag mijn voeding aangepast te hebben had ik amper opgeblazen gevoel, was zo blij! Nu ben ik meer enthousiast om door te gaan om meer van mijn klachten af te komen! Mijn dank is groot Marlon!!
Sabine uit Zwolle schreef op 14 oktober 2022
Spierpijn, vermoeidheid, futloos, slecht herstellen na sporten… Dit waren o.a. de klachten waarmee ik bij Marlon kwam. Na het doen van de EMB-bloedtest heeft Marlon mij adviezen gegeven m.b.t. voeding, suppletie, meer rekening houden met sporten rondom de menstruatiecyclus, meer luisteren naar het lichaam en nog wat ‘biohacking’ adviezen waar ik eerst wat sceptisch over was, maar die ik nu toch uitvoer!;-) Nu, na een half jaar, voel ik me zoveel beter. Ik herstel veel beter na het sporten, sta zelden nog futloos op en heb veel minder (spier)spanning in mijn lijf. Ik ben voor deze klachten verschillende keren bij een huisarts geweest in de afgelopen jaren, maar nooit kwam er iets afwijkend uit een regulier bloedonderzoek. Ik ben erg blij en dankbaar voor de veranderingen die ik in de afgelopen maanden heb doorgemaakt en kan daarom iedereen aanraden om eens met Marlon in gesprek te gaan als er in de reguliere zorg geen antwoorden of oplossingen voor je komen.
René uit Hoog Soeren schreef op 8 oktober 2022
Het hebben en houden van een goede gezondheid vind ik heel belangrijk. Ik was al jaren op zoek naar een manier om een goede "APK meting" voor je gezondheid en Marlon biedt deze met de EMB bloedtest en de daarbij behorende consulten. Goed om deze meting te hebben gedaan en dank voor de adviezen die je me gegeven hebt Marlon !
Karin uit Apeldoorn schreef op 4 oktober 2022
Al sinds ik in de overgang ben heb ik vage klachten. Gewrichtspijn, wat urineverlies, veel migraine en slecht slapen. De gynaecoloog adviseerde om weer aan de pil te gaan maar daar voelde ik mij niet goed bij. Ik dacht dat het erbij hoorde en er maar mee om moest leren gaan. Een stressvolle periode kwam tot uitwerking in mijn gezicht. Een droge en onrustige huid vol met eczeemplekjes. Voor deze plekjes ging ik naar Marlon en al gauw kwamen ook mijn andere vage klachten op tafel. Nadat alle uitslagen binnen waren heeft Marlon een plan voor mij uitgeschreven met vitamine en mineralen die mijn lichaam te kort had. Al gauw merkte ik dat mijn huid rustiger werd. Ook namen de vage klachten af. De overgangsklachten die ik voor lief had genomen verdwenen door het gebruik van de juiste supplementen. Heel erg blij mee! Marlon is een fijne vrouw, erg kundig en betrokken. Ze is geïnteresseerd en denkt mee en ik zou haar iedereen aanraden.
Liane uit Apeldoorn schreef op 30 september 2022
Na een hele druk tijd met veel veranderingen dacht ik dat mijn vermoeidheid daaraan gerelateerd was. Ik slikte al langer voedingssupplementen en besteedde al veel aandacht aan voeding. Ook uit nieuwsgierigheid naar de praktijk van Marlon, besloot ik de test te laten uitvoeren. Er kwam heel veel uit! Nu we een aantal maanden verder zijn, zijn mijn klachten duidelijk minder of herkenbaar gerelateerd aan bepaalde voeding. Ik ben een stuk beter gaan voelen en luisteren naar mijn lichaam. De begeleiding van Marlon daarbij is open, verfrissend en heel geïnteresseerd. Voor de twijfelaars: gewoon doen!
Charlotte uit Heerde schreef op 14 september 2022
Ik vond het best lastig om advies te gaan vragen voor mijn probleem met haarverlies. Het eerste contact was meteen goed. Marlon was erg empathisch en ik voelde me gelijk op m'n gemak bij haar. Marlon nam uitgebreid de tijd en heeft uitgebreide adviezen gegeven op voedingsgebied en de juiste supplementen voorgeschreven. Ook heeft ze kritisch meegekeken met wat ik al aan supplementen slikte en dit aantal gereduceerd. Ik vind Marlon een prettige en vakkundige vrouw, die goed luistert naar je vragen en hier ook gericht advies op geeft. Ze reageert heel snel en uitgebreid op vragen via de mail. Ik kan haar van harte aanbevelen! En als ik nog eens advies nodig heb, kom ik graag bij haar terug!
Daniëlle uit Ugchelen schreef op 6 september 2022
Ik slaap al jaren slecht en had vaak last van mijn darmen. Via een vriendin bij Marlon terecht gekomen. Door de uitslag van mijn bloed was duidelijk waar het probleem lag. Hiermee, op advies van Marlon, aan de slag gegaan. Ik slaap weer en mijn darmen zijn veel rustiger geworden. Heel erg bedankt!! Kan het iedereen aanraden,
Maroesjcha uit Deventer schreef op 6 september 2022
Al jaren heb ik migraine klachten en de laatste tijd was ik in gewicht aangekomen en erg moe. Met deze klachten kwam ik bij Marlon in haar prachtige praktijk. Na de EMB-test een uitgebreide voedingsadviezen en duidelijke tips en trics meegekregen. De voedingssupplementen doen precies wat ze moeten doen en ik voel mij super. Lieve Marlon bedankt voor je deskundige begeleiding en fijn dat bijna al mijn klachten weg zijn!
Danielle uit Twello schreef op 26 augustus 2022
Ik voelde me al langer moe en niet fit terwijl ik redelijk gezond leef en voldoende beweeg. Ik dacht dat het aan mijn hormonen lag maar de EMB test liet zien dat er op andere gebieden verbeterpunten waren. Door een aantal aanpassingen in voeding aangevuld met een detox en gerichte supplementen voel ik me een stuk beter en ik heb meer energie De deskundigheid en voortvarende aanpak van Marlon heeft daarbij zeker geholpen! Geen overbodige supplementen nemen maar gericht aan de slag!
Anouk uit Apeldoorn schreef op 24 augustus 2022
Ontzettend goed geholpen door Marlon! Uit de EMB test kwam waardevolle informatie die bepaalde klachten die ik had verklaarde. Door heel simpel bepaalde voeding te mijden en bepaalde supplementen te slikken zijn alle klachten zo goed als verdwenen! Daarnaast kreeg ik tientallen waardevolle tips van Marlon die makkelijk te volgen waren en een drastisch verschil maakte in hoe ik mij voelde, zowel fysiek als mentaal.
Anita uit Apeldoorn schreef op 20 augustus 2022
Door de jaren heen was ik een aantal voedingssupplementen gaan gebruiken. Op een gegeven moment vroeg ik mij af of ik daar nog werkelijk baat bij had. Ik besloot met de meesten te stoppen en een EMB-bloedtest te laten doen, zodat ik een beeld zou krijgen wat nog relevant zou zijn. Via internet kwam ik bij Marlon. Bij het lezen van haar website had ik direct een heel plezierig gevoel en haar holistische aanpak gaf bij mij de doorslag. Ik had een aantal klachten en wilde ophelderen en ‚opruimen’. De test wees uit dat mijn lichaam behoefte had aan een 'detox' waar we in februari mee begonnen. Het is inmiddels augustus en ik merk dat mijn lichaam op een aantal fronten rustiger is. Marlon heeft mij goede tips gegeven en op mijn vragen kreeg ik duidelijk en snel reactie. Haar spontane persoonlijkheid, betrokkenheid, ruime kennis en bijzondere prettige communicatie, maken dat ik haar van harte kan aanbevelen!
Safia uit Harderwijk schreef op 18 augustus 2022
Voor een EMB test in de buurt kwam ik uit bij Marlon , ik ging er blanco in en had geen verwachtingen. Na onze eerste intakegesprek was ik al verbaasd over de kennis en voorlopige diagnoses die Marlon had gesteld. Ik kon mij daar namelijk heel goed in vinden en toen de uitslagen bekend waren , bleek het ook nog allemaal te kloppen. Nadien ben ik meteen aan de slag gegaan met de adviezen en supplementen die ik gekregen heb, en al snel merkte ik verandering in mijn leven. Ik zit veel beter in mijn vel, ik heb minder last van stemmingswisselingen en slaap veel dieper en ik sta uitgeruster op. Mijn buik is niet meer opgezet en mijn darmen functioneren beter. Ik ben mij een stuk bewuster over wat ik wel en niet moet gebruiken en ik ben dankbaar dat ik die inzichten heb gekregen van Marlon. Kortom ik raad het iedereen aan om te doen, want geloof mij je krijgt er geen spijt van !
Mariëlle uit Apeldoorn schreef op 10 juli 2022
Sinds ik de ziekte van Lyme gehad heb en daar langdurig vermoeidheidsklachten aan over hield, wilde ik graag weten wat ik hieraan zou kunnen doen. Dankzij de uitgebreide bloedtest van Marlon en het zeer professionele en verhelderende gesprek met haar nav de uitslagen, heb ik veel meer inzicht en kennis gekregen hoe mijn lichaam werkt en wat het nodig heeft. Ik voel me stukken beter, heb veel meer energie. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. Marlon haar aanpak is holistisch en zij heeft zeer veel kennis die ze op een heldere en goed te begrijpen manier verwoordt. Wat een fijn en goed consult. Ik raad haar ten zeerste aan!
Saskia uit Apeldoorn schreef op 5 juli 2022
Ik kwam bij Marlon met verschillende klachten. Er kwamen een aantal dingen uit de EMB-bloedtest waar zij wat mee kon. Door het aanpassen van voeding en ondersteuning van verschillende supplementen heb ik meer energie, voel mij fitter en rustiger. Marlon heeft mij fantastisch geholpen en ik ben erg blij met het resultaat!
Ans Koopman uit Enschede schreef op 2 juli 2022
Ik ben onlangs bij Marlon geweest. Wou graag wat meer energie en beter slapen, na een hele hectische periode. Marlon heeft me heel goed begeleid daarin, bloedtest gedaan. Duidelijke uitleg en adviezen gegeven. Ook op gebied van voeding. Nu voel ik me al energieker en slaap ook al beter. Dank je wel Marlon.
Fleur uit Deventer schreef op 30 juni 2022
Al lange tijd had ik last van allerlei kwaaltjes waar ik maar niet vanaf kwam. Via de website van Vitakruid kwam ik bij Marlon terecht. Haar aanpak en visie spraken mij erg aan en ik heb direct een afspraak gemaakt. Marlon is hartelijk, deskundig en pakt het traject grondig aan. Het fijne is dat je ontzettend veel tips krijgt waar je zelf mee aan de slag kunt, waarbij ze aangeeft ‘doe het stap voor stap en wees vooral niet te streng voor jezelf’ . Door de bloedtest, de supplementen en de tips voel ik mij een stuk beter en energieker en heb ik mijn lichaam beter leren kennen. Ik raad Marlon van harte aan!
Miranda uit Bathmen schreef op 31 mei 2022
Graag wilde ik een EMB-bloedtest laten uitvoeren. Na wat 'gegoogled' te hebben kwam ik op de website van Marlon terecht. Haar website met daarop goede informatie gaven mij een goed gevoel. Uiteindelijk klopte mijn gevoel helemaal en heb ik een ontzettend goede en verhelderende afspraak bij haar gehad. Ik heb alle tips en adviezen aangepakt en in een paar weken merk ik al zeker een verschil. Voor mijn gevoel heb ik nu de handleiding van mijn lijf gekregen. Wat kan ik beter wel eten en wat niet. Dank je wel voor je vakkundigheid!