Reviews

Wil je jouw ervaring delen, laat anderen dan door middel van een review weten wat je van mij, mijn werkwijze en behandeling(en) vindt.

Schrijf een nieuw bericht.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
74 berichten.
Anouk uit Apeldoorn schreef op 24 augustus 2022
Ontzettend goed geholpen door Marlon! Uit de EMB test kwam waardevolle informatie die bepaalde klachten die ik had verklaarde. Door heel simpel bepaalde voeding te mijden en bepaalde supplementen te slikken zijn alle klachten zo goed als verdwenen! Daarnaast kreeg ik tientallen waardevolle tips van Marlon die makkelijk te volgen waren en een drastisch verschil maakte in hoe ik mij voelde, zowel fysiek als mentaal.
Anita uit Apeldoorn schreef op 20 augustus 2022
Door de jaren heen was ik een aantal voedingssupplementen gaan gebruiken. Op een gegeven moment vroeg ik mij af of ik daar nog werkelijk baat bij had. Ik besloot met de meesten te stoppen en een EMB-bloedtest te laten doen, zodat ik een beeld zou krijgen wat nog relevant zou zijn. Via internet kwam ik bij Marlon. Bij het lezen van haar website had ik direct een heel plezierig gevoel en haar holistische aanpak gaf bij mij de doorslag. Ik had een aantal klachten en wilde ophelderen en ‚opruimen’. De test wees uit dat mijn lichaam behoefte had aan een 'detox' waar we in februari mee begonnen. Het is inmiddels augustus en ik merk dat mijn lichaam op een aantal fronten rustiger is. Marlon heeft mij goede tips gegeven en op mijn vragen kreeg ik duidelijk en snel reactie. Haar spontane persoonlijkheid, betrokkenheid, ruime kennis en bijzondere prettige communicatie, maken dat ik haar van harte kan aanbevelen!
Safia uit Harderwijk schreef op 18 augustus 2022
Voor een EMB test in de buurt kwam ik uit bij Marlon , ik ging er blanco in en had geen verwachtingen. Na onze eerste intakegesprek was ik al verbaasd over de kennis en voorlopige diagnoses die Marlon had gesteld. Ik kon mij daar namelijk heel goed in vinden en toen de uitslagen bekend waren , bleek het ook nog allemaal te kloppen. Nadien ben ik meteen aan de slag gegaan met de adviezen en supplementen die ik gekregen heb, en al snel merkte ik verandering in mijn leven. Ik zit veel beter in mijn vel, ik heb minder last van stemmingswisselingen en slaap veel dieper en ik sta uitgeruster op. Mijn buik is niet meer opgezet en mijn darmen functioneren beter. Ik ben mij een stuk bewuster over wat ik wel en niet moet gebruiken en ik ben dankbaar dat ik die inzichten heb gekregen van Marlon. Kortom ik raad het iedereen aan om te doen, want geloof mij je krijgt er geen spijt van !
Mariëlle uit Apeldoorn schreef op 10 juli 2022
Sinds ik de ziekte van Lyme gehad heb en daar langdurig vermoeidheidsklachten aan over hield, wilde ik graag weten wat ik hieraan zou kunnen doen. Dankzij de uitgebreide bloedtest van Marlon en het zeer professionele en verhelderende gesprek met haar nav de uitslagen, heb ik veel meer inzicht en kennis gekregen hoe mijn lichaam werkt en wat het nodig heeft. Ik voel me stukken beter, heb veel meer energie. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. Marlon haar aanpak is holistisch en zij heeft zeer veel kennis die ze op een heldere en goed te begrijpen manier verwoordt. Wat een fijn en goed consult. Ik raad haar ten zeerste aan!
Saskia uit Apeldoorn schreef op 5 juli 2022
Ik kwam bij Marlon met verschillende klachten. Er kwamen een aantal dingen uit de EMB-bloedtest waar zij wat mee kon. Door het aanpassen van voeding en ondersteuning van verschillende supplementen heb ik meer energie, voel mij fitter en rustiger. Marlon heeft mij fantastisch geholpen en ik ben erg blij met het resultaat!
Ans Koopman uit Enschede schreef op 2 juli 2022
Ik ben onlangs bij Marlon geweest. Wou graag wat meer energie en beter slapen, na een hele hectische periode. Marlon heeft me heel goed begeleid daarin, bloedtest gedaan. Duidelijke uitleg en adviezen gegeven. Ook op gebied van voeding. Nu voel ik me al energieker en slaap ook al beter. Dank je wel Marlon.
Fleur uit Deventer schreef op 30 juni 2022
Al lange tijd had ik last van allerlei kwaaltjes waar ik maar niet vanaf kwam. Via de website van Vitakruid kwam ik bij Marlon terecht. Haar aanpak en visie spraken mij erg aan en ik heb direct een afspraak gemaakt. Marlon is hartelijk, deskundig en pakt het traject grondig aan. Het fijne is dat je ontzettend veel tips krijgt waar je zelf mee aan de slag kunt, waarbij ze aangeeft ‘doe het stap voor stap en wees vooral niet te streng voor jezelf’ . Door de bloedtest, de supplementen en de tips voel ik mij een stuk beter en energieker en heb ik mijn lichaam beter leren kennen. Ik raad Marlon van harte aan!
Miranda uit Bathmen schreef op 31 mei 2022
Graag wilde ik een EMB-bloedtest laten uitvoeren. Na wat 'gegoogled' te hebben kwam ik op de website van Marlon terecht. Haar website met daarop goede informatie gaven mij een goed gevoel. Uiteindelijk klopte mijn gevoel helemaal en heb ik een ontzettend goede en verhelderende afspraak bij haar gehad. Ik heb alle tips en adviezen aangepakt en in een paar weken merk ik al zeker een verschil. Voor mijn gevoel heb ik nu de handleiding van mijn lijf gekregen. Wat kan ik beter wel eten en wat niet. Dank je wel voor je vakkundigheid!
Sabine uit Zwolle schreef op 23 mei 2022
Via zoeken naar EMB-bloedtest ben ik bij Marlon terecht gekomen. Ik kon snel terecht wat erg fijn was! Mijn klachten zijn uitgebreid besproken en ook met het bespreken van de uitkomst van de test nam Marlon alle tijd. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Ik voel me begrepen en gehoord! Aan het advies in supplementen en voedingsaanpassingen heb ik op korte termijn (6 weken) al veel gehad. Op de langere termijn verwacht ik nog meer effecten. Ik kan een EMB-bloedtest en de begeleiding van Marlon hierbij iedereen aanraden!
Ellen uit Vaassen schreef op 23 mei 2022
Voor de afspraken ben ik bij Marlon in haar praktijk geweest. Hele fijne afspraken gehad. Neemt de tijd en ze geeft tussendoor al tips en advies mee. Bij het bespreken van het bloedonderzoek kwamen er voor mij ook verrassende dingen naar voren. Fijn om hier meer duidelijkheid en inzicht in te krijgen en dit nu aan te pakken. Ik merk nu na een paar weken al dat ik meer energie heb en minder klachten. Nu ga ik verder aan de slag om het qua voeding nog te verbeteren en met het enthousiasme van Marlon erbij gaat dit zeker lukken. Bedankt Marlon!
Marianne uit Apeldoorn schreef op 13 mei 2022
Marlon is zeer kundig op haar vakgebied. Haar enthousiasme voor haar specialisme is aanstekelijk. Doordat ze aandacht heeft voor het hele plaatje voel je je gehoord. Voordat ik bij Marlon kwam was ik neerslachtig. Had geen (werk)plezier. Ik zat er mentaal en fysiek doorheen. Na de bloed test en zeer uitgebreid resultaat verslag van het bloed onderzoek ben ik aan het werk gegaan. Het is voor mij een naslagwerk geworden. Zeer handig! De klachten werden bij mij eerst heftiger voordat ik een verschil kon bemerken. Voel mij nu gelukkiger. Rustiger. Marlon kon ik tussendoor benaderen met vragen of updates. En zij heeft altijd gereageerd. Ik ben er nog niet. Maar ik voel geen onrust of spanning meer. En zie de toekomst weer zonnig tegemoet! Bedankt Marlon.
Susanne uit Apeldoorn schreef op 14 april 2022
Beste Marlon, dank je wel voor de fijne begeleiding! Je deelt veel informatie en jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en helpt om met de tips aan de gang te gaan. Dit is in sommige gevallen best een omslag, jouw positieve aanmoediging draagt bij aan het duurzaam aanpassen van mijn leefstijl!
Madelon uit Arnhem schreef op 10 maart 2022
Al jaren had ik op en af enorme last van allergie aanvallen, dikke ogen, zere huid, exceem en noem maar op. Telkens werd ik er gek van en continue nam ik maar nieuwe allergie tabletten om het proces te versnellen, zodat de klachten zo snel mogelijk verdwenen. Totdat ik op het punt kwam dat ik er helemaal klaar mee was. Toen zei mijn moeder is het niet een idee als je bij Marlon een bloedtest af laat nemen om te kijken of er misschien ergens iets niet helemaal lekker zit. De eerste keer kwam ik bij Marlon in haar kantoor en het voelde meteen als thuiskomen. Ik voelde me onwijs gehoord en begrepen en dat stelde me onwijs op mijn gemak. Alles werd tijdens de eerste afspraak besproken om een goed beeld te krijgen van mijn klachten. Een paar weken later had ik weer een afspraak met Marlon om naar de uitslag te kijken en ik was natuurlijk razend benieuwd. Ik hoopte zo dat er iets uitkwam wat me zou kunnen helpen. Uiteindelijk kwam er een uitslag uit waar ik een beetje van schrok, veel waardes in mijn darmen en lever waren niet op orde en dit zou een grote oorzaak kunnen zijn van mijn klachten. Marlon zei meteen maak je niet druk, we gaan er rustig naar kijken en een behandelplan opstellen. Alles is duidelijk uitgelegd, waar kan je op letten qua eten en welke supplementen kunnen je helpen om de waardes in de darmen en lever weer op orde te krijgen. Na het behandelplan ben ik meteen van start gegaan. Als ik nu kijk hoe onwijs goed ik in mijn vel zit en alle klachten die ik voorheen had zijn verdwenen, geloof ik het zelf soms niet eens. Ik ben onwijs dankbaar voor de hulp die Marlon mij heeft geboden! Heb je ondefinieerbare klachten? Dan raad ik de hulp van Marlon zeker aan!!
Sigrid Doornbosch uit Hellum schreef op 24 februari 2022
Marlon kan met kleine tips, groot verschil maken. Al voor de bloedtest. Kreeg ik op mijn vragen adviezen die ik direct in de praktijk kon brengen. Marlon is kundig en gedreven. Een consult is een cadeau aan jezelf.
Loïs uit Amsterdam schreef op 20 februari 2022
Ik vond het super fijn om in behandeling bij Marlon te zijn. Ze is een super lieve vrouw die je klachten goed onderzoekt. Ze luistert goed naar je en legt alles duidelijk uit. Daarnaast geeft ze aan de hand van het advies wat je krijgt goede tips die je kunt gebruiken. Een echte aanrader dus wanneer je klachten hebt maar via reguliere zorg er niet achterkomt waar de klachten vandaan komen.
Evelien schreef op 19 februari 2022
Ik heb het als erg prettig ervaren bij Marlon. Je voelt je direct op je gemak bij haar in de prachtige praktijk in Apeldoorn. Ze heeft verstand van zaken en luistert echt. Duidelijke uitleg over het onderzoek, de uitslagen en de vervolg stappen. Stap voor stap met haar tips betreffende supplementen en met haar voedingsadviezen aan de slag gegaan. Hierdoor voel ik me fitter en energieker. Marlon is zeker een aanrader!!
Ingrid uit Enschede schreef op 4 februari 2022
Via een collega kwam ik bij Marlon terecht, een super leuke, lieve , spontane vrouw die haar kijk op je klachten d.m.v.een bloedtest goed kan uitleggen. Vanaf het moment dat je bij haar binnenstapt voel je je al op je gemak, hierdoor gaat het gesprek heel soepel. Ik vind Marlon iemand die weet waar ze over praat echt iemand die haar vak verstaat. Na de uitslag van de bloedtest neemt ze puntsgewijs alles met je door en geeft je tips en advies hoe jij het allemaal beter kunt doen n.a.v.je klachten. Ik stond hier altijd heel nuchter in maar moet eerlijk toegeven dat je met wat aanpassingen al veel verschil gaat merken. Ik ben er in ieder geval heel blij mee. Om de klachten te verminderen moet je bij de bron beginnen, het aanpakken van je levensstijl( minimaal) , het nemen van supplementen zal je al heel veel voordeel opleveren! De tips die ik van haar heb gekregen zijn voor mij nu al gewoon ritueel geworden. Over 2 maanden heb ik mijn laatste afspraak bij Marlon en weet nu al dat ik er super veel baat bij heb gehad😉
Isa schreef op 25 januari 2022
Ik vond het heel fijn om bij Marlon te zijn. Marlon luistert goed, legt goed uit wat ze doet en ik heb echt iets aan de test gehad. Ze heeft een hele fijne praktijk en Marlon is vol positieve liefdevolle energie
Aukelien Beeking schreef op 7 januari 2022
Ik kwam bij Marlon terecht puur uit nieuwsgierigheid naar de vraag: al die multi’s die ik slik, etc… is dat helpend? Heb ik iets anders nodig? Doe ik goed aan wat ik doe? Marlon is een heerlijk mens, neemt de tijd, is professioneel en deskundig en gewoon een fijn luisterend oor. Na het onderzoek nieuwe supplementen en voel me beter dan ooit, zelfs zó goed dat ik wil proberen de reguliere medicatie af te bouwen en mijn opgeschoonde, verbeterde lijf de kans te geven het weer zelf te gaan doen! Duizendmaal dank!
Remco uit Ugchelen schreef op 26 december 2021
Voor mij is het consult bij Marlon, met het daarbij horende advies en de voedingssupplementen, "Life changing" geweest. Heel mijn leven hoor ik al bij de huisarts dat ik moet leren leven met mijn spastische darmen. Vaak werden stress en kruidig eten als oorzaak genoemd. Met dit antwoord kon ik weer naar huis. Nu gebruik ik de supplementen van Vitakruid en ervaar ik een enorme verbetering. Van bijna iedere dag bezig zijn met je darmen naar maandelijks af en toe een dag, zorgt voor een beter leven daar ben ik Marlon zeer dankbaar voor.